2024-03-29T15:49:15Z
https://d-repo.ier.hit-u.ac.jp/oai
oai:d-repo.ier.hit-u.ac.jp:02019903
2023-03-13T02:35:10Z
1621381693680:1676613548416
Food Consumption by Major Categories in 1934~1936 Prices, 1909~1940: Estimates of long-term economic statistics of Japan Personal Consumption Expenditures Table 7
LTES_J06-07
Shinohara, Miyohei
Ministry of Education
Rockefeller Foundation
Institute of Economic Research, Hitotsubashi University
Estimates of long-term economic statistics of Japan since 1868
1.0
jpn
実質食料消費支出(1909~1940):長期経済統計 個人消費支出 第7表
LTES_J06-07
篠原, 三代平
東洋経済新報社.
文部省
ロックフェラー財団
一橋大学経済研究所
長期経済統計
1.0
jpn
Economic conditions and indicators
Consumption and consumer behaviour
Rice, Mugi, Misc. Cereals, Wheat Flour & Starch, Vegetables & Fruit (fresh and dried), Meat, Eggs, Milk & Related Prod., Aquatic Foods, Canned & Bottled Foods, Seasonings, Confectionery & Bread, Liquor, Tea & Other Beverages, Other Miscellaneous, Tobacco, Total (Unadjusted*)
1909
1940
Japan
Organization
official statistics: aggregate data
経済状況と経済指標
消費と消費者行動
米、麦類、雑穀類、小麦粉,澱粉、野菜,果実,農産保存食料品 (罐詰を除く)、乳肉製品 (罐詰を除く)、水産食料品 (罐詰を除く)、罐詰,瓶詰、調味料、パン,菓子、酒類,茶その他の飲料、その他の飲食料品、煙草、未調整総計*
1909
1940
日本
組織
公的統計: 集計データ、統計表
Compilation/Synthesis
編集/統合
open access
オープンアクセス
篠原三代平(1967)『長期経済統計6 個人消費支出』 東洋経済新報社.