@misc{oai:d-repo.ier.hit-u.ac.jp:02003291, author = {篠原, 三代平 and Shinohara, Miyohei}, month = {Nov}, note = {酒粕、糠みそ類、その他澱粉、氷、清涼飲料、ソース,ケチャップ、冷凍食品、びん詰、食酢、その他乳製品、その他食料品、11品目小計、 (14)/ (12)、4人以下官公営を含む11品目、工場統計表以外による、 (14)+ (15), Sake Cake, Grain Flour Cake, Other Starch, Ice, Soft Drinks, Sauce and Ketchup, Frozen Foods, Bottled Foods, Vinegar, Misc. Dairy Products, Misc. Food Products, Total of 11 Items, (14)/(12), Value of Production of 11 Iterms, incl. Gov. Factories and Those with 4 Workers and Less, Processed Foods from other than Factory Statistics, (14)+(15), 組織, Organization, 公的統計: 集計データ、統計表, official statistics: aggregate data, 編集/統合, Compilation/Synthesis}, title = {延長ベースとしての食料品工業生産額の推計(加工賃を除く当年価格系列,1919~1940):長期経済統計 鉱工業 第6表}, year = {2021} }